Property details of -Villa Getasan

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
€149.900  Sold / Verkocht  
Description
-Villa GetasanBed & breakfast villa te koop.
Op 1045m2 grond op 1100 m hoogte in Centraal Java.

Villa met een open concept, bestaande uit 3 afzonderlijke gebouwen. Eigen en volledige documenten.
4 kamers van deze villa worden verhuurd met een goede bewoning, dus het is geschikt voor zakelijke of grote eengezinswoningen. De lucht is erg koel en kalm. De reden voor verkoop is dat de eigenaar naar een andere stad wil verhuizen.
Hoofdkamer van 111 m2 compleet met badkamer van 9 m2 in westerse stijl, wachtkamer, zitkamer, kantoor en terras.
Appartement met 2 slaapkamers, compleet met aparte badkamer en toilet, eethoek, kitchenette / bijkeuken en terras. Er is ook een kamer van 25 m2, compleet met eigen badkamer en terras.
Vervolgens een kamer van 41m2 met dezelfde faciliteiten.
Het laatste gebouw bestaat uit een carport van 36 m2, biedt plaats aan 5 auto's, 2 extra kamers, een wasruimte van 20 m2 en een aparte badkamer. Alle badkamers hebben een boiler.
Op ongeveer 500 m2 zijn meer parken, visvijvers en ruimtes om te zitten of voor kampvuren.
De locatie ligt op ongeveer 1,5 km van de grot van Maria Pereng in de richting van het monument en op slechts 100 m van de hoofdweg kan de ingang voor 2 auto's zijn.
Er zijn bronpompen en water uit de berg, met een totale watervoorziening van 13000 liter. Elektriciteit is 2 eenheden van elk 2200w.
Pictures
-Villa Getasan-Villa Getasan-Villa Getasan-Villa Getasan-Villa Getasan-Villa Getasan-Villa Getasan-Villa Getasan-Villa Getasan-Villa Getasan
(Click for larger image)
Extra Information
De Wit